Був наркозалежним: повідомили подробиці про першу смерть від COVID-19 у Володимирі

0
-2
Був наркозалежним: повідомили подробиці про першу смерть від COVID-19 у Володимирі
Сьогодні, 14-го травня, повідомили про першу смерть від коронавірусу у Володимирі-Волинському. Помер інфікований вірусом 44-річний чоловік.

Як розповіла "БУГу" керівник КП «Володимир-Волинське» ТМО Тетяна Ващук, 7-го травня чоловік звернувся до сімейного лікаря і був відправлений на «фільтр» – у кімнату при вході в поліклініку, де є медпрацівники, одягнені у засоби захисту.

Лікарі первинки діагностували в чоловіка полісегментарну двобічну пневмонію. Пацієнта відправли в бокс в інфекційному відділенні.

Як розповіла лікар, чоловік з 2009-го року перебував на метадоновій програмі, мав багато супутніх захворювань: цироз печінки, серцева ниркова недостатність.

За словами Ващук, ПЛР тест дав позитивний результат на COVID-19. Чоловіка поховають згідно всіх вимог і наказів.

“Пацієнта приймали в засобах індивідуального захисту. Ще з початку карантину ми відділили відділення. Первинка відділилася, приймальне відділення, інфекційне, терапія, реанімація і відділили тяжких пацієнтів”, – розповіла Тетяна Ващук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні