На Волині четверо п'яних водіїв влаштували погоню з патрульними. ВІДЕО

0
-1
На Волині четверо п'яних водіїв влаштували погоню з патрульними. ВІДЕО
Волинські патрульні протягом ночі виявили 7 водіїв у стані сп’яніння, четверо з яких намагалися втекти.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, у Луцьку в ніч на 14 травня 19-річний водій у стані алкосп'яніння влаштував погоню з патрульними, а потім кинув авто й почав тікати. Поліцейські наздогнали та затримали порушника.
Згодом вдалося встановити, що хлопець не мав права керування транспортним засобом та у останнього виявлено ознаки алкогольного сп’яніння.

Другий випадок трапився на проспекті Волі у Луцьку близько 2-ї години, тут патрульні помітили автомобіль Citroen С5, котрий рухався з порушенням правил дорожнього руху.

На вимогу патрульних зупинитися, водій пришвидшив рух та не виконував вимогу про зупинку. Врешті автомобіль було зупинено шляхом блокування. У водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік категорично відмовився. Однак, це не звільнило його від відповідальності.

Третій факт. Поблизу міста Ковеля, близько 1-ї години, водій транспортного засобу Mercedes-Benz S 350 не увімкнув покажчик повороту, чим порушив правила дорожнього руху.

Закону вимогу про зупинку автомобіля водій проігнорував та намагався втекти, однак під час нетривалого переслідування був затриманий патрульними. 59-річний водій перебував за кермом з ознаками алкогольного сп’яніння.

Четвертий випадок трапився на вулиці Володимирській, що у Ковелі. Інспектори помітили автомобіль Volkswagen Passat, який рухався в темну пору доби без увімкнених ближнього світла фар. 43-річний водій не виконував вимогу охоронців правопорядку про зупинку транспортного засобу та був затриманий шляхом переслідування патрульним автомобілем.

Під час спілкування поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

На всіх водіїв патрульні поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування транспортними засобами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні