На Волині відремонтують цьогоріч 123 кілометри траси М-19

0
4
На Волині відремонтують цьогоріч 123 кілометри траси М-19
У Волинській області на автодорозі М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече має бути відновлено майже 123 км, з них – 52 км на ділянці Ковель – Луцьк. У межах трьох областей (Волинської, Тернопільської та Чернівецької) планується відновити 278,7 км у 2020 році.

Про це інформує пресслужба Укравтодору у фейсбуці.

На відео – 6,2 км ділянки в районі Княгининок – Жидичин. На протяжності км 140+850 – км 147+050 вже проведено фрезерування зношених шарів дорожнього одягу та укладено основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші та влаштовано вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші по основному проїзду, на з’їздах та посадкових майданчиках. Загальна товщина цих конструктивних шарів становить 25 см.



Наразі підрядник виконує роботи з влаштування присипних узбіч та їх укріплення, після чого буде влаштовано 5 см верхнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

На сьогодні у межах Волинської області ремонтують три ділянки автошляху М-19 загальною протяжністю понад 20 км.

Відповідно до договірних зобов'язань підрядник надає п'ятирічний гарантійний термін на відновлене дорожнє покриття.

Підрядник ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс"

Відновлення мосту через р. Стир

У рамках поточного середнього ремонту автодороги М-19 також відновлюється міст через річку Стир (с. Княгининок Луцького району на км 142+420). Минулого року було проведено укріплення конусів цієї штучної споруди та влаштування сходових маршів. Цьогоріч приступили до ремонту проїзної частини мосту. На правій його частині вже відновлено деформаційні шви. Нині проводиться армування та бетонування колесовідбійних брусів та ремонт тротуарів.

Виконавець робіт ТзОВ «РБП ТрансМост».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні