Уряд надав добровольцям право на безплатну реабілітацію та лікування

2
-1
Уряд надав добровольцям право на безплатну реабілітацію та лікування
Кабмін підтримав постанову, якою воїнам-добровольцям надається право проходити санаторно-курортне лікування та реабілітацію коштом держави.

Про це інформує пресслужба Міністерства у справах ветеранів у Telegram, - передає Укрінформ.

«Уряд надав воїнам-добровольцям право проходити санаторно-курортне лікування та реабілітацію за рахунок держави», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Кабмін поширив дію бюджетної програми з санаторно-курортного лікування, соціально-професійної адаптації та психологічної реабілітації на добровольців – учасників бойових дій, які у складі добровольчих формувань брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Йдеться про учасників антитерористичної операції, які у складі добровольчих формувань брали безпосередню участь в антитерористичній операції до 24 лютого 2018 року у взаємодії із ЗСУ, МВС, Національною поліцією, НГУ, СБУ та іншими утвореними відповідно до законів України військовими формуваннями та правоохоронними органами, але надалі не увійшли до їх складу.

Водночас, згідно із пояснювальною запискою до документа, постановою також передбачено внесення змін до деяких актів Кабінету міністрів України, зокрема, зміна старого найменування Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України на Міністерство у справах ветеранів України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В польщi , на плантацii
Відповісти
В польщi , на плантацii
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні