Одна смерть, заражені священник і прихожани: подробиці спалаху COVID-19 у храмі на Волині

1
3
Одна смерть, заражені священник і прихожани: подробиці спалаху COVID-19 у храмі на Волині
Священник і 18 прихожан храму Архістратига Михаїла, що в Ковелі, заразилися коронавірусом. Одна жінка померла. Повідомили також про стан усіх, в кого виявили COVID-19.

Про це стало відомо у середу, 13 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, у храмі Архістратига Михаїла в місті Ковелі зафіксували 18 недужих на коронавірус. Коронавірусну інфекцію виявили і в настоятеля храму.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що взагалі у Ковельському районі на сьогоднішній день зафіксовано 84 випадки інфікування.

«Частина з них – це дійсно прихожани цієї церкви. Є, на жаль, одна померла, яка була раніше. Якщо ми говоримо про загальний стан, то зараз ще ведеться епідрозслідування. Можливо, кількість інфікованих збільшиться, але за останню добу не було збільшення, тому можемо вже прогнозувати, що на цьому ми зупинемося», – виступила посадовиця.

Тетяна Щербак додала, люди знаходяться на самоізоляції, стан – задовільний. Деякі хворі, за її словами, перебувають в лікарні, однак важких хворих немає.

Тетяна Щербак підтвердила, що священник цього храму також інфікований коронавірусною інфекцією.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а чому тільки у церквах заражаються...? Адже тут і дотримана дистанція і масковий режим. А може, ті люди ходили в один магазин і там заразились. У магазинах, а особливо супермаркетах, точно НІЯКОЇ дистанції не має. Наприклад, стоїмо ти біля стилажа, вибираєш щось, а в прикол підходить інша особа і її ніяк не бентежить дистанція. Тому чому там де недотримуються дистанції і часто не використовують рукавиці перебираючи продукти - не має заражених на коронавірус, а у церквах, де не має ні близького контакту, ні дотику є зараженні...? Питання до журналістів: а чи не хочете ви написати статтю про однобоке зараження коронавірусом...?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні