--> 9 продуктів проти стресу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

9 продуктів проти стресу

0
2
9 продуктів проти стресу
Вилікуватися від нервової перенапруги лише медичними препаратами практично неможливо. У цій ситуації зарадять продукти, які здатні покращити настрій і позбавити депресивного стану.

Кислі фрукти. Внаслідок стресу знижується імунітет і підвищується ризик «підчепити» якусь хворобу. Щоб цього не сталося, слід їсти багато вітаміну С.

Какао-боби. У них багато заліза, без якого людина стає слабкою і апатичною. Налягати слід на гіркий чорний шоколад. А какао краще пити без молока.


Фініки. Ці смаколики – найефективніший антидепресант. Фініки дарують спокійний сон, міцні нігті й розкішне волосся. Адже вони містять триптофан, який допомагає клітинам синтезувати гормон щастя.

Кокос. Ми рідко купуємо цей незвичний для нас фрукт, бо ним особливо не наситишся. Але в маленькому кокосі вітамінів більше, ніж у кілограмі інших фруктів. Лише вітаміну В там шість видів.

Паростки та зелень. У стеблах рослин є майже всі речовини та мікроелементи, потрібні для людського організму. Амінокислоти, клітковина, вітаміни збадьорять і покращать настрій.

Лляна олія. Вітаміну Омега-3 у ній навіть більше, як у рибі. Олія льону забирає втому, нервозність, апатичність.

Напої з імбиром. Найкорисніший, звісно, імбирний сік. Він приводить організм у тонус і позбавляє болю.


Мак. У макові багато кальцію, йоду, заліза, жирів Омега-3. Чорні крупинки допомагають при головних болях, безсонні, розумових навантаженнях.


Авокадо. Цей заморський плід – ціла комора мікроелементів. Найбільше в авокадо йоду і калію, які потрібні для роботи нервової системи, мозку та серця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні