Зносить сміття і підпалює хату: мешканці волинського міста бояться жити біля сусіда

0
3
Зносить сміття і підпалює хату: мешканці волинського міста бояться жити біля сусіда
Мешканці вулиці Коцюбинського у Володимирі-Волинському нарікають на свого сусіда. Чоловік пенсійного віку зносить до своєї оселі сміття з усього міста.

Його біля будинку вже цілі гори хламу. Це сміття він щодня спалює, ба більше – часто підпалює будинок, у якому, мешкає.

Про це пише "Буг".

Будівля ж поділена на кілька квартир, у яких мешкають сусіди. Люди нарікають – живуть, як на пороховій бочці, бояться засинати уночі.

БУГ раніше уже писав про те, що мешканці вулиці Коцюбинського скаржаться на свого сусіда, який власноруч підпалює будинок. Тоді, на початку березня 2020 року пожежники приїжджали втретє, горів дах будівлі. Минулої суботи, 9 травня викликали пожежників уже всьоме.

Своє обійстя і дорогу біля будинку чоловік перетворив на смітник. Сусіди розповідають – він зносить сюди сміття з усього міста, тягне навіть автомобільні шини і це все підпалює.

У будинку – чорні стіни, спалена літня кухня, якимось чином вціліла дерев’яна пристройка.

З сусідами місцевий мешканець раніше спілкувався, як «адекватна людина», дільничому поліції, говорять сусіди, обіцяв сміття прибрати. Проте обіцянок не виконав і далі займається підпалами.

Люди стомилися від такого сусідства і вважають, що чоловік несе небезпеку для суспільства. Не дивлячись, що у нього є родичі, за дідом нікому приглянути.

Від будинку залишилася розвалюха, де і спати ніде, нема як зігрітися. Харчується дід голубами, яких ловить на вулиці – це кілька разів бачили сусіди.

Люди не знають куди звертатися, щоб вирішити ситуацію, від якої потерпають. Окрім того, говорять, гірко бачити на власні очі, як про людину, яка життя працювала і потребує опіки, на старості років немає кому попіклуватися.

Якщо ні родичі, ні відповідні служби не відрегують, то закінчиться усе плачевно – впевнені сусіди.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні