Картопля пікантна і їжачки з «Мівіни»

0
5
Картопля пікантна і їжачки з «Мівіни»
Їжачки

Підготувати 1 кілограм фаршу. 3 пачки вермішелі «Мівіна» залити кип’ятком, коли набухне, відцідити і покласти до фаршу. Додати 3 яйця, перець, приправу від вермішелі. Сформувати їжачки: овальної форми, з одного боку виліпити носика. Ніс і очі зробити з духмяного перцю. Змазати яйцем і випекти їжачки в духовці. Коли охолонуть, викласти на тарілки листя салату, покласти їжачки, порізати їх. Колючки можна зробити з майонезу. Збоку варто поставити «мухомора»: зварене яйце, накрите зверху частинкою помідора і прикрашене майонезом.

Картопля пікантна


1,5 кг картоплі порізати соломкою, додати 1 ч. ложку меленого чорного перцю, 1 ч. ложку меленого коріандру, 5 лаврових листків, товчений часник. Посолити до смаку, влити 0,5 скл. олії, додати кілька ложок майонезу. Добре вимішати та відставити на півгодини, періодично помішуючи. Запікати в духовці.

Пончики

0,5 л води, 0,5 скл. цукру та 0,5 скл. олії – заварити. Як схолоне, вилити в миску та додати 50 г дріжджів. Муки всипати стільки, щоб замісити нетуге тісто. Винести у тепле місце. Як підросте, виробляти пончики. Начинка на ваш смак: ягоди, сир, мак, яблука, повидло. Смажити в киплячій олії. Гарячі пончики посипати цукровою пудрою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні