Перший день послаблення карантину: чи є у Луцьку порушники

0
7
Перший день послаблення карантину: чи є у Луцьку порушники
Волинські поліцейські не карали порушників у перший день послаблення карантину.

Про це розповів в коментарі журналістам Суспільного Волині начальник Головного управління Нацполіції Волині Юрій Крошко.

"Нічого особливого не сталося у перший день послаблення карантину" , – зазначив начальник поліції області.

За його словами 11 травня правоохоронці не склали жодного адміністративного протоколу про порушення правил карантину.

"Ми продовжуємо контролювати людей, які повинні бути на обсервації або самоізоляції. Нічого особливого не сталося. За вчора було 56 звернень громадян. Звернення громадян такі самі, як і в попередні дні, порушення карантинних правил на їх думку. Де воно дійсно мало такий факт, провели розмову з людьми. Люди почули нас, усунули ці порушення, тому протоколи не складали", – розповів начальник ГУ Нацполіції Волині Юрій Крошко.

Нагадаємо, з 11 травня в Україні послабили карантин. Людям дозволили відвідувати парки, спортивні та дитячі майданчики, перукарні та салони краси. А також відпочивати у літніх кафе і ресторанах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні