«Знаю, ти далеко, але відчуваю твоє тепло», – мама загиблого Героя з Луцька

0
-1
«Знаю, ти далеко, але відчуваю твоє тепло», – мама загиблого Героя з Луцька
Мама загиблого Героя з Луцька Максима Гринчишина поділилися зворушливими спогадами про сина.

Пост, у якому вона звернулася до Максима й привітала його з Днем народження, Лариса Гринчишина опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці.

Сьогодні, 12 травня, Максиму міг би виповнитись 41 рік, але куля снайпера забрала життя 37-річного лучанина, командира зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72-ї ОМБР у промзоні Авдіївки 19 лютого 2017 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ІСТОРІЇ ЛУЦЬКИХ ГЕРОЇВ. Кароокий офіцер із позивним «Прометей» без нотки лукавства та фальші

«Сьогодні День народження мого Максимки! Вітаю тебе, сину! Знаю, ти далеко, але відчуваю твоє тепло, ти поряд. Ти любив життя, ліс, гори, сонце. Спостерігав за звірами та птахами. Весело сміявся та радів життю! За нього ти загинув.... за нас, для нас і для майбутнього... Відпочивай з Богом мій синку. Царство тобі Небесне! Пам'ятаємо, любимо, сумуємо», – написала Лариса Гринчишина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні