В Україні надбавки лікарям виплатила лише одна область

0
-3
В Україні надбавки лікарям виплатила лише одна область
Надбавки медичним працівникам за роботу з пацієнтами, інфікованими COVID-19, в повному обсязі за березень 2020 року виплатила лише одна область – Полтавська .

Про це 11 травня під час виїзного брифінгу з Полтавської області повідомив голова МОЗ України Максим Степанов, передає "Обозреватель".

"Ми отримали інформацію станом на 8 травня по сплаті надбавок за березень – вони не втішні. Я буду доповідати прем'єр-міністру і президенту, особливо по окремих областях. Єдина область, яка дійсно виплатила в повному обсязі – це саме Полтавська", – зазначив він.

За даними голови міністерства, в середньому в Полтавській області кожному медику, який працював з інфікованими, оплатили приблизно 21 тис. грн ($783) – це ті 300%, які були обіцяні медпрацівникам.

"По решті областей будемо розбиратися. Я впевнений, що ми доведемо це до кінця і всі наші медичні працівники отримають належну їм заробітну плату разом з надбавками", – сказав Степанов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні