Учні та вихователі школи Луцька зняли відеопривітання для мам. ВІДЕО

0
0
Учні та вихователі школи Луцька зняли відеопривітання для мам. ВІДЕО
Другої неділі травня відзначають День Матері. Напередодні, Оксана Фарина, яка працює вихователькою у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі, зі своїми учнями та дітьми зняла відеопривітання.

Про це йдеться в сюжеті Суспільне.Волинь.

"На День мами не прийнято дарувати цінних подарунків. Подарунки від серця, подарунки своїми руками зроблені, ось такі подарунки так і відео те, що нам потрібно. Це є привітання найдорожчої мами, найріднішої", – розказала мама двох дітей Оксана Фарина.



Родина Фарин два місяці на карантині. Мама Оксана розповідає: з’явилося більше часу на родину і двох школярів. Бути мамою – не завжди легко, говорить вона.

"В моєму вихованні мама було рідко, постійна робота, я намагаюся бути з ними більше. Намагаюся з ними більше часу сидіти з уроками, більше розмовляти. Що посієш, те й пожнеш. Найперше, треба дослухатися до своїх діток, бути другом і мамою, зрештою. Я хочу, щоб це свято набуло глобальніших масштабів, щоб день розпочинався із вранішнього дзвінка до мами і словами "Я тебе люблю, бо ти найдорожча і найрідніша людина", – каже жінка.

Оксанці – 9 років. Вона розповіла, що для мами подарунок зробила власноруч.

"Відкритку з усілякими сердечками, привітаннями. Вона мені, як друг. Коли мені сумно, вона зі мною грається", – каже Оксана Фарина.



"В певний період я можу сказати мамі: "я тебе люблю, подарувати щось". Моя мама любляча, турботлива, завжди допоможе в скрутну хвилину", – сказав син Леонід.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні