Як у Луцьку працює ринок «Пасаж» після довготривалого карантину. ФОТО

2
3
Як у Луцьку працює ринок «Пасаж» після довготривалого карантину. ФОТО
З 7 травня у Луцьку дозволили роботу п'ятьом агропродовольчим ринкам.

Читачі ІА "Конкурент" надіслали редакції фото та розповіли про те, як працює торговий комплекс "Пасаж", що розміщується на Завокзальному ринку.

На вході до ринку, стоїть працівник, який контролює кількість відвідувачів та чи забезпечені вони засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, у Луцьку гуртову торгівлю продуктами харчування запропонували перенести на ринок «Новий». Мовляв, оскільки ринок «Пасаж» не може вмістити увесь транспорт, з якого суб'єкти підприємницької діяльності здійснюють оптову торгівлю, а продають просто на тротуарах, то начальник Луцького міського управління ГУ Держпродспоживслужби ГУ у Волинській області Василь Татушко запропонував перенести оптову торгівлю продуктами харчування на ринок «Новий», який знаходиться на вулиці Боженка, і має достатньо місця для такого виду діяльності.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як працює в Луцьку Центральний ринок після довготривалого карантину. ФОТО

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так Пасаж працював весь карантин.
Відповісти
Але ср@чу такого навколо нього не було, - а зараз знову почнеться: недопалки, пакети, пласт. пляшки. Одним словом - головна атрибутика базару свинство - повертається
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні