У місті на Волині мікровен влетів у будинок, – соцмережі. ФОТО

2
4
У місті на Волині мікровен влетів у будинок, – соцмережі. ФОТО
У Ковелі автомобіль Volkswagen Touran в'їхав у житловий будинок.

Про це написала Юлія Міркос на своїй сторінці у фейсбуці.

"Спочатку скажу коротко, дякувати Богу, всі живі, і це найголовніше! Набираю текст і трусяться руки. Не знаю, скільки часу ще будемо відходити від цього жахіття. Сьогодні вночі прокинулася від жахливого удару, забігаю в кімнату до батьків, вмикаю світло, а там стіна пилу. Я не розумію, що робиться. Там спали батьки. Кричу, чи живі, бо нічого не видно. Живі, слава Богу, живі!

Машина Wolkswagen Touran влетів на великій швидкості, зніс паркан сусідів і в'їхав у кімнату. Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там, в кімнаті, спало троє маленьких діток.
В салоні двоє молодих хлопців, і двоє дівчат, одна в тяжкому стані, решта ніби нормально.

Поліція приїхала, зафіксували деталі ДТП, пофотографували будинок ззовні. Всередину ніхто не заходив, цілий день чекали? щоб хтось зафіксував збитки, 8.05 о 19:34 самі подзвонили на 102, чекаємо вже більше години, і тиша. Вночі хлопці обіцяли прийти вранці і обговорити, як бути з будинком. Прийшли під обід, просто подивилась, і все", – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто жах. Цікаво як ті молодики заробили на те авто, щоб так просто в їхати в хату і навіть не думати про завдані збитки. А якщо немає чим заплатити то нехай такі успішні продадуть авто і відшкодують шкоду, яку завдали.
Відповісти
Головне щоб будинок не був винен!!! Так невчасно на дорозі з'явився!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні