Чартери з українськими працівниками до Польщі таки будуть

2
6
Чартери з українськими працівниками до Польщі таки будуть
Агентство зайнятості “Gremi Personal” оголошує про запуск безкоштовних рейсів до Польщі для співробітників з України. Цей варіант призначений для людей, які мають дійсну візу.

Про це йдеться на сайті "ІnЗoland".

Через спалах коронавірусу значна кількість українців, які працюють у Польщі, покинули країну. З послідовним розморожуванням економіки та поверненням до “нормальності” попит на українських працівників з боку польських компаній знову зростає.

Міжнародне агентство з працевлаштування “Gremi Personal” вирішило виправдати очікування підприємців і працює над організацією чартерних рейсів для працівників з України — інформує Польсько-українська торгово-промислова палата.

Саме агентство каже, що згідно з його дослідженнями, аж 67 % українців, які покинули Польщу через епідемію, хочуть повернутися назад.

Переліт з України в Польщу буде безкоштовний. Крім того, агентство вирішило взяти на себе витрати, пов’язані з 14-денним карантином, який повинен буде пройти кожен працівник. До того ж, громадянам України буде надано медичне страхування на випадок COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас рабам всюди дорога
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как уехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/polsha/cini-na-produkti-xarchuvannya-v-polshhi.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні