--> У Польщі після пологів померла українка: у криниці знайшли тіло дитини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі після пологів померла українка: у криниці знайшли тіло дитини

0
-21
У Польщі після пологів померла українка: у криниці знайшли тіло дитини
У Польщі після пологів померла українка, яка приїхала на сезонні роботи. Перед цим жінка могла вбити новонароджену дитину.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на gostynin24.pl, трагедія сталася в селі Чижев Гостинінського повіту (Мазовецьке воєводство).

Місцеві жителі поскаржилися на дивний запах води з криниці. Як потім виявилося, на дні знаходився труп новонародженої дитини в стані розкладу.

Наразі слідство проводить Окружна прокуратура в Плоцьку. Деталей того, що сталося поки не розголошують. Розтин тіла має відбутися сьогодні, 7 травня, можливо, він дасть відповіді на низку питань слідчих. Однак правоохоронці схиляються до версії, що дитину народила 25-річна громадянка України, яка раніше приїхала до Польщі на сезонні роботи.

За півтори тижні до цього жінка померла на території фермерського господарства. Медики встановили, що причиною її смерті стала значна втрата крові навколо статевих шляхів.

За попередньою інформацією, українка працювала на сезонних роботах разом з матір'ю. Вони навіть проживали в одній кімнаті, однак матір начебто не знала про вагітність доньки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні