--> На озеленення Луцька цьогоріч витратять майже 18 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На озеленення Луцька цьогоріч витратять майже 18 мільйонів

1
-12
На озеленення Луцька цьогоріч витратять майже 18 мільйонів
Цьогоріч з міського бюджету на озеленення луцьких парків та скверів виділили 17 мільйонів 700 тисяч гривень.

Про це розповів директор департаменту житлово-комунального господарства обласного центру Микола Осіюк в комертарі Суспільному Волині.

Комплексні роботи з озеленення міста вже почалися. Розчищають сквери, реконструюють газони та клумби працівники комунального підприємства "Парки та сквери Луцька".

Нині працівників підприємства косять газони у парку імені Лесі Українки. Майстер бригади КП «Парки та сквери м. Луцька» Валерій Тутейко розповів: територія майже 60 гектарів. Роботи тут - на чотири дні.

"Потім є плани на ГПЗ парк, потім на 40 кварталі, потім парк 900-річчя Луцька. Таким чином працюємо. Спочатку коститимуть трактори, там де можна косилками підуть, можливо міні-трактором", – поділився планами.

Навколо пам'ятника Михайлу Грушевському висаджують клумбу. Минулого тижня бригада завершила роботи на клумбах по проспекту Волі та на меморіалі Вічної слави.

Майстриня дільниці Алла Можелюк журналістам Суспільного розповіла, що цього сезону планують висадити 178 тисяч однорічних та дворічних квітів.

Роботи над створенням нового скверу, навпроти дитячої поліклініки по проспекту Волі завершили - висадили усі квіти, скосили газон та прибрали територію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Владцям є біля чого погріти руки.Не дивно.Адже спливають останні місяці життя,яке було квітучим.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні