--> Через борг Луцьктепла перед Волиньгазом лучани можуть лишитись без гарячої води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через борг Луцьктепла перед Волиньгазом лучани можуть лишитись без гарячої води

1
2
Через борг Луцьктепла перед Волиньгазом лучани можуть лишитись без гарячої води
Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» боргує за послуги з розподілу газу компанії “Волиньгаз” понад 14 млн 600 тис. гривень.

Так, газорозподільне підприємство “Волиньгаз” звернулось з відповідним листом до Луцької міської ради та керівництва “Луцьктепло”, в якому наполягає на дотриманні підприємством зобов’язань взятих на себе відповідно до чинного договору розподілу природного газу, повідомили в пресслужбі Волиньгазу.

“Луцьктепло” має оплатити борг за послуги з розподілу газу в сумі 14 634 574,50 грн. виключно грошовими коштами на поточний рахунок оператора газорозподільної мережі (ГРМ).

“Усім без винятку боржникам, і фізичним і юридичним особам, підприємствам теплокомуненергетики ми постійно нагадуємо та розповідаємо про те, що боргу не повинно бути. Бо на підставі укладеного договору компанія має право припинити надання послуги з розподілу природного газу, - зазначив директор комерційний “Волиньгаз” Андрій Карпомиз.

"Підприємству, яке надає лучанам послугу теплопостачання, ми вже неодноразово повідомляли, що через борги залишимо без газу. Якщо “Луцьктепло” не вирішить найближчим часом питання щодо погашення заборгованості за розподіл природного газу перед АТ «Волиньгаз», то після закінчення карантину, наше товариство буде змушене застосовувати заходи примусового стягнення суми заборгованості, а також штрафних санкцій за невиконання умов договору розподілу природного газу”, – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за "кантора" яка постійно в боргах? Може їм пора керівництво поміняти, або взагалі закритися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні