Деякі старі партії захворіли на «хитрозробленість» і йдуть на вибори, – Зеленський

1
2
Деякі старі партії захворіли на «хитрозробленість» і йдуть на вибори, – Зеленський
Володимир Зеленський заявив, що окремі старі партії намагаються змінити законодавство, щоб встановити надумані бар’єри для маленьких партій і безпартійних громадян на місцевих виборах.

Про це Президент сказав у своєму відеозверненні, передає "УП".

"В окремих політичних партіях активізувався вірус, який сидить в них останні 28 років. Цей вірус має назву "хитрозробленість". Розуміючи свої мізерні шанси на місцевих виборах, деякі партії намагаються змінити законодавство і встановити надумані бар’єри для регіональних партій.

Таким чином старі політики хочуть попри політичну волю мешканців області пролізти в місцеві органи влади. Фактично, позбавити невеликі партії та безпартійних громадян змінювати свій регіон на краще. Я цього не допущу", - сказав Володимир Зеленський.

"Ніяких "двох третин", чи "п’яти відсотків", чи інших схем не буде. Це позиція і моя, і партії "Слуга народу", - додав Президент.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що місцеві вибори відбудуться в Україні 25 жовтня, попри будь-які чутки про їх перенесення, скасування чи неможливість проведення через нестачу коштів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так "старі партії" проявили себе своєю діяльністю, чи бездіяльністю і виборець зробить свій вибір, навідміну від "свіжостворених" під вибори партій з невідомими партійцями від яких незнаєш що очікувати.
Ми вже отаке "свіжоутворене" партіне чудо вибрали в парламент, і що доброго маємо...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні