Дружина загиблого журналіста Юрія Яцюка подає скаргу на прокурора. ВІДЕО

0
2
Дружина загиблого журналіста Юрія Яцюка подає скаргу на прокурора. ВІДЕО
Торік 8 березня трагічно загинув волинський журналіст, відомий спортивний коментатор, ведучий телевізійних програм Юрій Яцюк. Він повертався з похорону колеги Романа Флішаровського. Журналіста та його знайому збила машина. Юрій загинув на місці ДТП, а жінка дістала численні переломи.

З моменту аварії минув рік і два місяці, проте справа ані на крок не зрушила з місця. Дружина Юрія Яцюка Ольга вважає, що попри важкі наслідки, аварію з самого початку не поспішали розслідувати. Аби справу розворушити, довелося вдатися до послуг адвоката. Про йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», передає ІА «Волинські новини».

«Не було проведено слідчого експерименту. Зазвичай такі процедури проводять хоча б упродовж місяця після події, а я його не могла домогтися й через сім місяців після аварії, – обурюється вдова. – Тому мусила звернутися до адвоката».

Адвокат Олексій Чайка каже, що в його практиці були подібні випадки. Справи доходили до суду. А тут прокуратура свідомо гальмує хід розслідування.

Уже зараз результати слідчого експерименту, проведення якого Ольга Яцюк домагалася з боєм, можуть скасувати. Адже прокурор просить повторної експертизи. Хоча у процесуальному плані, якщо виникають якісь запитання, зазвичай призначають додаткову, а не повторну експертизу, що не скасовує попередніх результатів, а доповнює ті, що вже є.

Дружина загиблого журналіста каже, що прокурор замість того, аби підтримати обвинувачення і відправити справу до суду, виступає таким собі адвокатом водія, який скоїв наїзд. Ольга Яцюк розповіла, що планує звернутися до головного прокурора Волині, аби справу взяли на контроль. А також напише скаргу на процесуального прокурора з вимогою, щоб провели службове розслідування щодо його дій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні