Що буде з громадським транспортом після 11 травня

0
-2
Що буде з громадським транспортом після 11 травня
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль наголошує на відповідальності місцевих органів влади в питанні роботи громадського транспорту після пом'якшення карантину з 11 травня.

Про це він заявив на засіданні уряду, передає "УНІАН".

"Його запуск (громадського транспорту) ми плануємо робити в тому числі в рамках нашої концепції адаптивного карантину. Тут у нас спільна відповідальність з місцевою владою, коли аспекти цього рішення будуть чітко прораховані", - сказав він.

За словами Шмигаля, кількість місць у транспорті потрібно збільшувати з 11 травня, щоб забезпечити можливість людям добиратися на роботу, зокрема для бізнесу, який почне працювати.

"І, відповідно, тут кожне місто, кожен орган місцевого самоврядування має адаптивно і розумно підходити до забезпечення роботи громадського транспорту в містах", - наголосив прем'єр.

Шмигаль нагадав, що відповідні алгоритми роботи й умови уряд та МОЗ розробили, і вони можуть бути розтлумачені в разі необхідності додатково.

Нагадаємо, роботу громадського транспорту в Луцьку планували відновити 11-12 травня, але наразі в цьому питанні очікують позиції уряду.

"Ми планували ініціювати розблокування транспорту з 11-12 травня. На минулому тижні міністр інфраструктури Криклій виступив із заявою, що з 12 травня буде відновлене міжміське, приміське, залізничне та міжобласне сполучення. Вчора головний санітарний лікар Ляшко виступив із заявою, що він не дозволить із 11 числа запускати транспорт. Тому ми чекаємо, яка буде позиція уряду та оперативно реагуватимемо на це", - зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні