Відійшов у вічність колишній керівник профтехосвіти Волині

0
-14
Відійшов у вічність колишній керівник профтехосвіти Волині
Помер колишній керівник управління професійно-технічної освіти Волині Володимир Миколайович Грицюк.

Про це повідомляють на сторінці профтехосвіти Волині.

З 1969-го по 1989 рік він очолював управління професійно-технічної освіти Волині. Володимир Миколайович Грицюк – визначна постать у розвитку професійно-технічної освіти Волині.

"Він володів мистецтвом керівництва, вмів приймати правильні, доцільні, вмотивовані рішення, що свідчило про його професійну та педагогічну культуру. Ці риси, а також комунікабельні здібності, педагогічний такт, делікатність, професійний обов’язок були взірцем для педагогічних працівників. Володимир Миколайович добре знав усі проблеми професійно-технічної освіти, завжди ішов в ногу з часом, на належному рівні організовував діяльність професійних закладів усієї області. Профтехосвітяни Волині висловлюють щирі співчуття родині покійного. Вічний спокій душі. Царство небесне. А на землі у наших серцях – вічна пам'ять", – пишуть у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні