Послаблення карантину у Луцьку: що ще відкриють

0
-3
Послаблення карантину у Луцьку: що ще відкриють
У Луцьку змінили перелік об’єктів загального користування, що можуть працювати в період карантину.

Про це йшлося у середу, 6 травня, під час сесії Луцькради, пише "ВолиньPost".

Нагадаємо, раніше дали дозвіл на роботу майстерень з ремонту одягу, взуття, фотоательє, стоматполіклінік для надання ургентної допомоги, МАФів, сільськогосподарських ярмарків.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк зауважив, дозволяють роботу магазинів, що торгують пестицидами, агрохімікатами, кормами, побутовою хімією та засобами гігієни, деталями і приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки, засобами зв’язку та телекомунікацій, у тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію, торгують технічними та іншими засобами реабілітації, транспортними засобами. Працюватимуть салони та майстерні оптики, а також веломагазини і майстерні з ремонту велосипедів. Магазини будівельних матеріалів, побутової техніки повинні організовувати роботу у режимі доставки.

Працюватимуть також об’єкти з технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонту офісної та комп'ютерної техніки, устаткування, приладдя, побутових виробів і предметів особистого вжитку, діяльності з підключення споживачів до Інтернету, з виготовлення технічних та інших засобів реабілітації, хімчистки, пункти виготовлення ключів.

Окрім того, дозволили у Луцьку працювати й зоопарку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні