У Луцьку п'яний чоловік побив знайомого та викрав BMW

0
-4
У Луцьку п'яний чоловік побив знайомого та викрав BMW
У Луцьку злочинець побив чоловіка та, відібравши у нього ключі, вкрав автомобіль BMW.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА "Волинські Новини".

Під час суду встановили, що 27 грудня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту в під’їзді будинку побив чоловіка, спричинивши йому струс головного мозку. Після цього він забрав ключі та вкрав автомобіль BMW 725. Під час руху автомобілем крадій пошкодив його та залишив на вулиці Лідавській. Відзначимо, що автомобіль належить матері потерпілого, однак побитий чоловік мав право ним користуватися.

Незважаючи на невизнання вини обвинуваченим, вона була доведена зібраними в ході досудового слідства доказами.

Потерпілий розповів суду, що після побиття на дев’ятому поверсі обвинувачений наказав йому спускатись та віддати ключі від автівки, тож він це зробив, адже боявся повторного побиття. Після цього обвинувачений наказав йому сісти в автомобіль. Потому він рухався по вулиці Лідавській, внаслідок чого автомобіль отримав пошкодження, від яких зупинився. Потерпілий пригадав, що вийшовши з авто, йому вдалося втекти на АЗС «ОККО», працівники якої викликали поліцію та швидку.

Відтак, суд призначив злочинцю покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на два роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні