--> Ілон Маск і Том Круз знімуть перший в історії бойовик у космосі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ілон Маск і Том Круз знімуть перший в історії бойовик у космосі

0
-5
Ілон Маск і Том Круз знімуть перший в історії бойовик у космосі
Американська компанія SpaceX, яка належить Ілону Маску, планує здійснити прорив у кіноіндустрії.

У компанії хочуть зняти перший у світі бойовик в космосі з голлівудським актором Томом Крузом у головній ролі, передає "Зік" з посиланням на Deadline.

Згідно з повідомленням, до реалізації кінопроєкту вже залучили NASA.

Джерело зазначає, що такі зйомки цілком у дусі Тома Круза. Кінозірка в епопеї "Місія нездійсненна" стрибав по дахах, висів на вертольоті і на борту реактивного літака, виконував трюки на хмарочосі в Дубаї.

"Ніколи ще не було актора (хоча Джекі Чан міг би оскаржити це), який піддавав би себе ризику так часто, як це робить Круз. І якщо йому дійсно вдасться зняти проєкт на космічному кораблі компанії Ілона Маска, то він увійде в книгу голлівудських рекордів", - зазначається у виданні.

Космічний проєкт поки ще не підписав контракт з жодною студією, але джерела повідомляють, що новий фільм точно не буде продовженням серії бойовиків "Місія: нездійсненна".

Більш детальної інформації наразі немає. Буде бойовик повністю знятий в космосі або частково, поки не уточнюється. Коли фільм вийде у прокат та інші подробиці також поки невідомі. Робота над проєктом знаходиться на ранніх стадіях переговорів. Бюджет поки що не розголошується.

Нагадаємо, ще у 2018 році відомий режиссер Джеймс Кемерон мав намір відправити Тома Круза в космос для зйомки нового фільму. Однак Кемерон зазначив, що ця ідея залишиться, швидше за все, тільки на стадії обговорення, хоча він навіть уклав контракт з росіянами про політ на Міжнародну космічну станцію на кораблі "Союз".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні