У Нововолинську шахтарі влаштували автопротест. ФОТО

0
2
У Нововолинську шахтарі влаштували автопротест. ФОТО
4-го травня шахтарі влаштували акцію протесту: їхали колоною автомобілів до будівлі ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську та сигналили.

Як розповів голова профспілки шахти №9 «Нововолинська» Тарас Біляк, люди сиділи в машинах та дотримувалися норм карантину. Колона з автомобілів спочатку була на території шахти, потім поїхали під Волиньвугілля. За словами Біляка, було близько 30-ти автівок, - пише Буг.

“Думали, що будуть сьогодні представляти нового директора. Під ДП чекали генерального (Володимира Юрківа – ред), але він не з’явився. Про акцію повідомляли. Долучилися до неї і працівники “Бужанської”.

Наші вимоги: щоб Юрків написав заяву на звільнення і повернути Павла Танчева на посаду директора 9-ї шахти”, – зазначив Тарас Біляк.

Нагадаємо, Павло Танчев вбачає наказ про увільнення його з посади керівника – недійсним, тому подав позов до суду.

У коментарі БУГу гендиректор ДП «Волиньвугілля» Володимир Юрків зазначив, що з новим керівником шахти №9 ще не визначилися, а з приводу автопротесту, відповів наступне:

“Страйк – це акція протесту, коли працівники не приступають до роботи. А який може бути страйк під час карантину, коли люди навіть не працюють. Це якесь просто зібрання”.

З приводу звільнення Танчева з посади директора копальні, Юрків сказав, що приймали його на посаду заступника гендиректора Волиньвугілля з виробництва та повернули на попередню посаду.

“Можливо він (Павло Танчев – ред.), там (на посаді заступника гендиректора з виробництва) застосує свої знання та вміння і покращить ситуацію з виробництва повністю по ДП, бо справи зараз не втішні. Звільнили з посади директора Танчева, бо комісія вирішила зробити кроки до покращення роботи підприємства (шахти 9 – ред.). З новим керівником ще не визначився, хотілося б, щоб він показав ефективність роботи”, – зазначив Юрків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні