Медпрацівники психлікарні на Волині, де померла пацієнтка з COVID-19, працюють в звичному режимі

0
1
Медпрацівники психлікарні на Волині, де померла пацієнтка з COVID-19, працюють в звичному режимі
З померлою від коронавірусу жінкою в КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» контактувало близько 50 людей. З них – 25 пацієнтів відділення, куди її госпіталізували, і стільки ж медпрацівників.

Виконувачка обов’язків директора волинської психіатричної лікарні Луцька Людмила Юрко прокоментувала Суспільному ситуацію.

Нагадаємо, на Волині сьогодні, 4 травня, зареєстрували сьому смерть людини, у якої виявили коронавірус. Жінка лікувалася у психіатричній лікарні в Олиці.

За її словами, нині медики відділення працюють в штатному режимі, посилили запобіжні заходи.

"Жінку госпіталізували у важкому психічному стані без ознак респіраторних захворювань. Поступила вона без ознак будь-якої соматичної патології. Температура вимірювалась, її слухали, її дивилися. Ніяких змін у неї не було. 28-го квітня ввечері в неї з’явилась невисока температура. Призначили консультацію гінеколога і інфекціоніста. Це було 1-го травня. Інфекціоніст запропонувала зробити тести. Ми зробили експрес-тест. Він був негативним. Зробили ПЛР-тест. В неділю жінці стало краще. А десь з третьої години дня почала різко рости температура. Тоді ми поставили питання принципово про перевід. Швидка допомога просто не встигла приїхати", - розповіла т.в.о. директора КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» Людмила Юрко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні