Гарячий «Наполеон» і кекси «Ніжність»

0
-2
Гарячий «Наполеон» і кекси «Ніжність»
Салат «День і ніч»

5 варених яєць, 200 г відвареного курячого філе, 200 г маринованих грибів, 100-150 г твердого сиру, майонез, зелень.
Яйця обібрати, білки відділити від жовтків, натерти в окремі посудини.

М’ясо і гриби посікти, сир натерти. Викладати шарами: м’ясо, гриби, майонез, білки, майонез, сир, майонез, жовтки. Прикрасити зеленню.


Гарячий «Наполеон» з картопляним кремом

Для приготування цієї суперсмачної закуски використовують або готові коржі для торта «Наполеон», або ж спечені з замороженого листкового тіста.

Для начинки знадобляться: 4 картоплини, 150 г вершків,1 цибулина, 100 г твердого сиру, 300 г грибів, сіль, перець, пучок зелені, 2 ст. ложки олії.

Картоплю відварити, цибулю і гриби обсмажити на олії. Картоплю збити з вершками, з’єднати з грибною масою і добре вимішати. Коржі перемащувати масою, посипати тертим сиром. Верхній корж лише посипати сиром. Поставити в духовку на 5 хв, щоб сир розплавився.


Кекси «Ніжність»

Ці пухкенькі смаколики реально зготувати за півгодини. Смак кексиків можна варіювати залежно від пудингу.

200 г борошна, пакетик пудингу (на ваш вибір), 3 ч. ложки розпушувача, 150 г цукру, 100 г молока, 3 яйця, 200 г м’якого масла, пакетик ванільного цукру

Пудинг, борошно та розпушувач просіяти, перетерти з маслом. Яйця збити з цукром і молоком. Складники з’єднати й замісити тісто. Формувати кульки і викладати у силіконові формочки. Тісто має заповнювати 2/3 форми. Випікати близько 25 хв за 180°С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні