У дитбудинку на Київщині виявили коронавірус

0
6
У дитбудинку на Київщині виявили коронавірус
У дитячому будинку "Надія" у селі Мокрець Броварського району Київської області COVID-19 виявили у шести осіб: п'ятьох дорослих та однієї дитини.

Спершу захворювання підтвердили у помічниці вихователя. Про це розповів тимчасовий виконувач обов'язків голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час брифінгу 4 травня, пише "Обозреватель".

"Дитячий будинок "Надія" Броварський район, село Мокрець, вулиця Центральна 27, 1 травня виявлено коронавірус у помічниці вихователя", – заявив Володін.

Так, за його словами, ще 23 квітня жінка захворіла на ГРВІ, 25 квітня вона звернулась до лікаря, а вже 28-го її направили на ПЛР-тест. Чиновник зазначив, що у притулку проживає 32 дитини. Разом із працівниками у закладі 48 осіб. Всім було оперативно зроблено ПЛР-тести.

"2 травня отримано шість позитивних результатів. Заразилися п'ятеро дорослих та одна дитина. Учень 5 класу перебуває на лікуванні у Броварській міській центральній лікарні. Захворювання проходить без симптомів та ускладнень. Решту вихованців закладу та працівників ізольовано. Їхній стан задовільний, захворювання не мають. За ними здійснюється медичний нагляд. З дітьми цілодобово перебуває медична сестра закладу та інші працівники", – наголосив Володін.

Він зазначив, що заклад було забезпечено необхідними засобами захисту, продуктами. У ньому також провели дезінфекцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні