У Волинській ОДА на час карантину шукають начальника управління

0
-3
У Волинській ОДА на час карантину шукають начальника управління
У Волинські ОДА оголосили конкурс на посаду начальника управління економічного розвитку та торгівлі на період дії карантину.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА № 247 від 29 квітня 2020 року.

Згідно з розпорядженням, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Троханенко проводитиме співбесіди з кандидатами на посаду. Оскільки через карантинні обмеження нема змоги провести конкурс.

Так, особу, яка отримає посаду, призначать на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору.

Претендентам пропонують посадовий оклад – 10 550 гривень, надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, надбавка за інтенсивність праці.

Особа, яка бере участь у конкурсі, повинна мати вищу освіту не нижче магістра та мати досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» та «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше двох років. Також вільно володіти державною мовою.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно буде подати наступний перелік документів:

1) заява із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290;

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290;

3) заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Також необхідно подати інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС до 17:15 4 травня 2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні