Нетвереза ніч у Луцьку: спіймали 8 п’яних водіїв. ФОТО

2
-3
Нетвереза ніч у Луцьку: спіймали 8 п’яних водіїв. ФОТО
Групи швидкого реагування ГФ "Самооборона Волині" патрулюючи вулицями Луцька в ніч з 2 на 3 травня спіймали кілька порушників. Загалом інциденти були пов’язані із нетверезим водінням.

Детальніше про нічне патрулювання розповів самооборонівець Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у фейсбуці.

До опівночі група самооборонівців об'їжджали двори та обходили території шкіл і дитсадків. У цих місцях картина звична: недотримання правил карантину, розпивання алкоголю, лаяння...

Об 00:10 самооборонівці отримали приватне повідомлення з проханням допомогти знайти молодого чоловіка. Знайшли. Живий-здоровий.

00:30. Вулиця Данила Галицького. Освідування на місці зупинки водія на стан алкогольного сп'яніння (АС). Драгер показав нулі, хоч, за словами Олександра Ніколайчука, водій дивно поводився.

01:43. Вулиця Наливайка. Водій із підозрою на стан наркотичного сп'яніння (НС), від освідування в спеціалізованому медзакладі відмовився. Наявні характерні ознаки НС: підвищена жвавість й рухливість та не до кінця розбірлива мова й вимова, розширені зіниці, що не реагують на світло, характерні ривкові рухи тіла, плюс ще й сам повідомив, що лікувався і стоїть на наркологічному обліку.

3:50. Вулиця Коперника, позитивний результат, водій у стані АС;
4:05. Вулиця Воїнів-Інтернаціоналістів, знову позитивний результат, знову водій у стані АС;
4:30. Район вулиці Ковельської, відмова, "пішов автоматом" на стан АС.

О 5 годині ранку на вулиці Володимирській спіймали ще одного водія з підозрою на наркотичне сп'яніння. Той відмовився від проходження освідування.

Ще один випадок зафіксували 06:10 ранку на вулиці Дубнівській: водій всього лиш підвіз дівчину, а вона так "поплентала", що того добра й не згадає, як проспиться. Водій каже, що вживав лише медикаменти. У нього драгер показав перевищення вмісту алкоголю у чотири рази від мінімально допустимої.

У пресслужбі патрульної поліції повідомили, на водіїв, які не вважають за потрібне дотримуватись правил дорожнього руху складено адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

Усі матеріали буде передано до суду, який і прийматиме остаточне рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони мають на це право?
Нащо тодi полiцiя?
Відповісти
Навідуйтесь як небудь на Братковського, 20 о 22-23 год.Майже через вечір,протягом карантину п'янки,матюки.Купа народу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні