Коронавірус на Волині: повідомили про стан жителів Нововолинська

0
0
Коронавірус на Волині: повідомили про стан жителів Нововолинська
Троє жителів волинського міста, інфіковані коронавірусом, – в реанімації.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Станом на 10:00 суботи, 2 травня, у Нововолинську зареєстровано 47 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно.

Восьмеро людей вже одужали, з них один медпрацівник перебуває на реабілітації. Два випадки – летальні. Так, активних хворих на коронавірус у Нововолинську – 37 мешканців.

За минулу добу в Нововолинську лабораторно підтверджено один новий випадок коронавірусної хвороби. Одна мешканка міста одужала.

Серед усіх хворих на коронавірус пацієнтів Нововолинська 8 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, троє людей перебувають у реанімації, а ще 22 отримують лікування амбулаторно. Четверо хворих з Нововолинська лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську взято 420 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за минулу добу – 2.

Зазначимо, що станом на 10:00 2 травня у Волинській області зареєстровано 315 випадів COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 64 особи. Шість випадків хвороби завершилось летально.


Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні