Волинські прикордонники «підстрелили» контрабандиста, який влаштував перегони. ФОТО

0
3
Волинські прикордонники «підстрелили» контрабандиста, який влаштував перегони. ФОТО
В Іваничівському районі прикордонники зі зброєю затримали правопорушників.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

1 травня прикордонники Львівського загону отримали оперативне повідомлення про шум двигуна літального апарату типу «Дрон» на напрямку державного кордону. Не гаючи часу, наряди від відділу «Амбуків» виїхали для перевірки інформації.

Згодом біля одного з населених пунктів Іваничівського району прикордонники виявили легковик «Шкода». На вимогу військовослужбовців про зупинку автомобіля, водій не відреагував та, спробувавши наїхати на прикордонника, почав утікати.

За декілька хвилин охоронці кордону знайшли цей автомобіль у лісовому масиві. Водій знову не виконав вимогу прикордонників зупинитись та вдруге спробував наїхати на прикордонників.

Співробітник Держприкордонслужби здійснив попереджувальні постріли в напрямку коліс транспортного засобу. Після чого, вже з пробитими колесами, автомобіль вдалося зупинити.

На місце події було викликано наряд поліції та карету швидкої допомоги, бо водій отримав осколкове поранення. До приїзду швидкої, прикордонники надали правопорушнику першу медичну допомогу.

Під час опитування пасажира автівки з’ясувалося, що ще до приїзду військовослужбовців, дві особи, які були в цій автівці, вийшли з лісу.

За результатами пошукових заходів прикордонники виявили громадянина України з документами та встановили, що раніше цю особу вже затримували польські колеги за переміщення тютюнових виробів. Також на місті події було виявлено літальний апарат та два пакунки, ймовірно, із забороненими речами.

На цей час водій «Шкоди» знаходиться в лікарні. Його життю нічого не загрожує. На місці подій працюють представники ДБР та Нацполіції. Тривають слідчі заходи.

За цим фактом до поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб».




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні