На Волині спіймали «на гарячому» лісівника, який крав деревину

0
0
На Волині спіймали «на гарячому» лісівника, який крав деревину
Працівники державної лісової охорони 30 квітня зафіксували факт самовільної заготівлі деревини майстром лісу ДП «Ківерцівське ЛГ».

Про це повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Юрія Б., який на згаданому підприємстві займає посаду майстра лісу Ківерцівського лісництва, було затримано «на гарячому». У скоєному він зізнався.

Про факт було одразу повідомлено правоохоронні структури. Тривають слідчі дії. Про подальше розслідування справи будемо інформувати.

Зважаючи на непрості обставини – факт скоєння самовільної порубки та крадіжки деревини посадовою особою підприємства, ДП «Ківерцівське ЛГ» також буде проведено необхідну перевірку – для встановлення реальної ситуації та масштабів завданої шкоди.

Щодо Юрія Б. будуть прийняті відповідні рішення та зроблено все можливе, щоб він сплатив завдані державі збитки та поніс заслужене покарання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні