Заступниця начальника поліції Волині заявила, що її незаконно звільнили з посади

1
2
Заступниця начальника поліції Волині заявила, що її незаконно звільнили з посади
Заступниця начальника поліції Волинської області Наталія Пасічник заявила про незаконне звільнення з посади.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

"Сьогодні, 01.05.2020, отримала витяг з наказу про моє звільнення з Національної поліції "за власним бажанням". От тільки є кілька нюансів: такого бажання не виявляла, відповідного рапорту не подавала, перебуваю на лікарняному. Порушено вимоги всього чинного законодавства України і, мабуть, не взято до уваги, що незаконне звільнення є кримінально караним діянням", – йдеться у дописі.

Згідно з витягом із наказу про звільнення, який опублікувала поліцейська, її вислуга у правоохоронних органах становить більш ніж 26 років.

"Будь-який коментар мого допису – це неминуча репресія, хоча переважна більшість особового складу потерпає, відчуває дискомфорт, втратили жагу до роботи, і очі нею перестали горіти. Коли я була на роботі, щоразу намагалася довести до кожного працівника, що він потрібен, що його участь в роботі колективу важлива, що кожному властиво помилятися, але ми працюємо, разом вчимося, і все буде добре. Трималися купи, згуртовували колективи, співпереживали, допомагали... На жаль, тепер ніхто і ніким не дорожить", – написала Наталія Пасічник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за мода пішла звільняти всіх керівників ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні