--> У Запоріжжі жорстоко покарали підлітків, які познущалися над прапором України. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Запоріжжі жорстоко покарали підлітків, які познущалися над прапором України. ФОТО. ВІДЕО

2
12
У Запоріжжі жорстоко покарали підлітків, які познущалися над прапором України. ФОТО. ВІДЕО
У Запоріжжі п'яні підліткі поглумилася над українським прапором, одного з них пізніше знайшли і покарали.

Дівчину на ім'я Поліна, яка знімала на відео, як двоє хлопців зривають прапор, змусили облити себе зеленкою. Відповідні кадри опубліковані на YouTube-каналі "Запоріжжя NOW", передає "Обозреватель".

Спочатку з'явилося відео, на якому видно, як молоді люди зривають прапор під радісні вигуки. "Та бл*ть, відривайте його", – прокоментувала автор відео.





Пізніше були опубліковані інші кадри, на яких дівчина вибачається, говорить, що любить Україну і обливає себе зеленкою.



"Молодики в бігах. Знайти їх поки що неможливо, але цей момент не за горами", – сказано в коментарі під відео з вибаченнями.

Також Поліна запостила в Instagram вибачення, проте пізніше видалила їх: "Я не хотіла нікого образити, це був дурний і жахливий вчинок. Ми купимо новий прапор і повісимо його на місце".



Зазначимо, що наруга над державними символами по ч. 1 ст. 338 карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн), арештом на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тупіци безграмотні
Відповісти
Дуже "страшне" покарання. Десять років тюрми,без права на апеляцію і амністію!!!! Це буде справедливо і повчально для інших деблоїдів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні