--> На Рівненщині покарають керівників лікарень, яких звинувачують у поширенні COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині покарають керівників лікарень, яких звинувачують у поширенні COVID-19

0
-2
На Рівненщині покарають керівників лікарень, яких звинувачують у поширенні COVID-19
Як повідомив очільник Рівненської ОДА, велика кількість заражень на коронавірус серед медпрацівників спричинена порушеннями, які допустили керівники медустанови.

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, пише "Українська Правда".

Нагадаємо, у Волинській обласній клінічній лікарні станом на 30 квітня коронавірусну інфекцію виявили в 21-го медпрацівника.

"Завершено епідрозслідування в Рівненській обласній клінічній лікарні щодо великої кількості випадків захворювання медиків на COVID-19. За результатами виявлено порушення, які були допущені в режимі роботи даного закладу", каже чиновник.

Голова ОДА повідомив, що у 7 відділеннях Рівненської обласної клінічної лікарні зафіксували найбільше розповсюдження інфекції.

Зокрема, коронавірус виявили у відділеннях анестезіології, інтенсивної терапії, мікрохірургії вуха та сурдоневрології, гнійної хірургії, проктології, центрах ортопедії та травматології, торакальної хірургії.

Відповідна комісія вирішила притягнути до відповідальності головного лікаря та заступників, які причетні до організації санітарно-епідеміологічних заходів. Водночас, яке саме покарання загрожує головному лікарю та заступникам Коваль не повідомив.

Окрім того, догану вирішили оголосити начальнику управління охорони здоров'я ОДА, його заступнику та іншим посадовцям, які, як пише Коваль, причетні до порушення умов діяльності закладу.

За словами керівника облдержадміністрації, у Рівненській обласній лікарні COVID-19 підтверджено у 88 медичних працівників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні