Де у Луцьку найчастіше обкрадають квартири

0
5
Де у Луцьку найчастіше обкрадають квартири
Квартирні крадіжки у Луцьку найчастіше трапляються в спальних районах.

Про це йдеться у відповіді ГУНП у Волинській області на запит ІА "Волинські новини".

Так, у 2019 році в Луцьку було вчинено 226 квартирних крадіжок. Якщо порівнювати кількість таких злочинів з минулими роками, то з кожним роком кількість крадіжок зменшується. Зокрема, це пояснюється збільшенням кількості камер, розміщених на будинках та прибудинкових територіях, а також обладнанням житла під охорону.

Найчастіше квартирні крадіжки стаються в спальних районах Луцька, зокрема це - вулиця Кравчука, 33-й та 55-й райони, проспект Відродження, вулиця Львівська та район ЛПЗ.

Варто зазначити, що в обласному центрі Волині за статистикою квартирних крадіжок більше, ніж крадіжок із будинків. Якщо ж аналізувати всю Волинь, то найбільше крадіжок вчинено із житлових та садових будинків, а також дач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні