На території Волині зняли карантинні пости: де залишили

1
-5
На території Волині зняли карантинні пости: де залишили
На території Волинської області зняли карантинні пости. Втім, рішення не стосується Старовижівського району та міста Нововолинська.

Про це стало відомо у четвер, 30 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Як розповіла заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак, вчора було прийняте рішення про зняття карантинних постів на території Волинської області.

«Якщо ми говоримо про те, як вони працювали, працюють і чи була від них віддача – ми вважаємо, що була. Аналізуючи ситуацію, яка складається, було прийняте рішення про зняття карантинних постів у межах області та в межах Луцька», – сказала посадовиця.

Тетяна Щербак додала, що рішення не стосується карантинних постів в межах Старовижівського району та міста Нововолинська.

Нагадаємо, усього спочатку на Волині їх було 17. Пізніше перелік відкоригували, зокрема зменшили кількість раніше діючих КП у Луцьку та області з 17-ти до 11-ти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сміття після себе прибрали чи так з'їхали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні