--> Звіряче вбивство дитини під Харковом: розповіли про загиблу дівчинку і її матір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звіряче вбивство дитини під Харковом: розповіли про загиблу дівчинку і її матір

0
4
Звіряче вбивство дитини під Харковом: розповіли про загиблу дівчинку і її матір
Дядько дівчинки з-під Харкова, якій рідна мати відрізала голову, розповів про відносини в родині й про те, як жили жінка і її покійна донька.

На Telegram-каналі "Харків 1654" з'явився відеоролик, на якому чоловік дає свідчення поліції, передає "УНІАН".

За його словами, сім'я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує дядько, завжди мала гарний вигляд.

Нагадаємо, неадекватну оголену жінку з пакетом, в якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові. Вона кидалася на поліцейських. У її затриманні брали участь чотири екіпажі поліції.

Як виявилося, що голова, яка була в пакеті, належить її дочці-підлітку Христині. Безголове тіло дівчинки виявив її дядько і заявив в поліцію. Особу жінки, яку затримали в Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановлена. Нею виявилася 38-річна мешканка села Подвірки Тетяна П'янова.

Сусіди кажуть, що сім'я жила бідно, але дівчинка була нормальна, доглянута. У те, що сталося не можуть повірити. Як кажуть у поліції, затримана була в тверезому стані, не під наркотиками. По всій вулиці видно сліди крові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні