--> У місті на Волині перевірили, чи готовий продуктовий ринок до роботи в час карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині перевірили, чи готовий продуктовий ринок до роботи в час карантину

0
-1
У місті на Волині перевірили, чи готовий продуктовий ринок до роботи в час карантину
29 квітня Володимир-Волинське районне управління Держпродспоживслужби у Волинській області спільно з управлінням економічного розвитку та інвестицій виконкому міськради провели комісійне обстеження ТОВ «Володимир-Волинський ринок» (на вулиці Д.Галицького,3) щодо дотримання протиепідемічних вимог.

Про це інформують на офіційному сайті міста.

З метою отримання дозволу на початок роботи продуктового ринку в період карантину результати обстеження подано до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Це зумовлено внесенням змін до постанови Кабміну №211 від 11 березня 2020 року, яким Кабінет Міністрів впорядкував діяльність агропродовольчих ринків на період карантину. Як повідомляє офіційне інтернет-представництво уряду, Постанова КМУ буде опублікована 30 квітня в “Урядовому кур’єрі”.

У разі отримання дозволу на початок роботи директор ТОВ «Володимир-Волинський ринок» Ігор Федоришин гарантує дотримання профілактичних заходів, встановлених постановою головного державного санітарного лікаря України від 27 квітня 2020 року №14 як на самому ринку, так і на прилеглій до нього території (в т.ч. дотримання дистанції між покупцями не менше 1,5 метра біля входів в ринок).

Якщо ринок запрацює, контроль за дотриманням протиепідемічних вимог у ньому здійснюватиме Володимир-Волинське районне управління Держпродспоживслужби, забезпечивши присутність інспекторів протягом всього часу його роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні