У Волинській ОДА без конкурсу призначили нового керівника департаменту

1
1
У Волинській ОДА без конкурсу призначили нового керівника департаменту
У Волинській обласній державній адміністрації без публічного конкурсу призначили нового директора департаменту соціального захисту населення.

Колишню очільницю департаменту Оксану Гобод перевели на посаду заступника. Цікаво, що у березні директорка департаменту соціального захисту Оксана Гобод заробила лише 2 тисячі 925 гривень. Тож журналісти «Першого» звернулись до посадовиці за коментарем.

«З 3 березня я звільнена з посади директора… В нас це все тишком зроблено було. З 24 квітня у нас новий директор департаменту, а я переведена на посаду заступника», – розповіла вона.

Коментувати причини звільнення Оксана Гобод відмовилася.

Оксана Гобод
Оксана Гобод


На сайті ОДА зазначено, що директором департаменту наразі є Костянтин Нестеренко. Однак на цьому ж сайті немає жодних повідомлень про проведення чи результати конкурсу на цю посаду. Також не було публічного представлення нового керівника.

У своїй декларації Костянтин Нестеренко вказав, що зареєстрований у місті Олександрівськ Луганської області (нині окупована територія). Там він має дві земельні ділянки, будинок площею 240 метрів квадратних, а також квартиру площею 70 метрів квадратних у Луганську. На час подання декларації (2 квітня 2020 року) мешкав у Києві.

Зауважимо, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко також родом з Луганської області. У 2019 році з серпня по листопад працював першим заступником голови Луганської ОДА.

Нагадаємо, з Волинської ОДА звільнили двох заступників голови, яких попередньо попросили написати заяви на звільнення без дати.

«Те, що відбувається – це заміна волинян на приїжджих керівників. Це можна побачити і по заступниках, і по керівниках департаментів, управлінь. Відбуваються так звані конкурси, в результаті яких призначають будь-кого, але не волинян. Це вже відбулось в департаменті соціального захисту, відбувся конкурс в управлінні ЖКГ, але людину ще остаточно не призначили, звільнили начальника управління охорони здоров’я», – сказав у коментарі журналістам вже колишній перший заступник голови ОДА Леонід Кирильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погуляйко хоче на Волинь перетягнути увесь злочинний світ Лугандонії. Великі витрати будуть, коли доведеться пакувати речі і виїжджати. Чи не доведеться пускати шапку по колу для збору коштів на квитки? Погуляйко, займись роботою. Хтось з розумних сказав: нічто нє вечно под Луной. На Волині цю посаду займали три менти. В тому числі й ти. Один з них - Француз, не вмів писати і надиктовував листи своєму недорікуватому (безязикому) заступнику-земляку. Пішов з ганьбою. Другий - Савченко - зовсім мародер. Вигрібальник чужих сейфів. При згадці зявляється блювотний рефлекс. Ти звідси поїдеш ще гірше і при ганебніших обставинах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні