--> У готелі на Балі знайшли мертвими українців: перевіряють на COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У готелі на Балі знайшли мертвими українців: перевіряють на COVID-19

0
-16
У готелі на Балі знайшли мертвими українців: перевіряють на COVID-19
В готелі на острові Балі в номері знайшли мертвими двох громадян України.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев, передає "УНН".

"Вчора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки — українські громадяни були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали. За інформацією Посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників та розпочала слідчі дії”, — повідомив Погорельцев.

Тіла померлих доставлені до місцевої лікарні.

"Наразі проводяться аналізи на можливу наявність коронавірусу Covid-19 в тілах померлих, результати очікуються 3 травня. У випадку негативного результату аналізів, буде проведено аутопсію для встановлення причин смерті громадян України", — повідомив дипломат.

Він наголосив, що наразі Посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також організації репатріації померлих громадян України. Департамент консульської служби та Посольство підтримують зв’язок з родичами померлих та тримають справу на контролі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні