--> Українцям підвищать пенсії: коли і на скільки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям підвищать пенсії: коли і на скільки

0
-1
Українцям підвищать пенсії: коли і на скільки
У травні у межах підтримки українських пенсіонерів в період економічної кризи, викликаної пандемією коронавірусу, відбудеться щорічна індексація пенсій. Середній розмір підвищення становитиме 260 гривень.

Про це під час брифінгу представників уряду повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна, передає "УНН".

"Ще 1 квітня уряд прийняв пакет заходів для підтримки українських пенсіонерів в період економічної кризи викликаної пандемією коронавірусу. Одним з цих заходів є проведення щорічної індексації пенсій у травні. Підвищенні пенсії отримують 8,4 млн пенсіонерів з числа осіб. Середній розмір підвищення складатиме в середньому 260 гривень. Найменше підвищення встановлене на рівні 100 гривень. Ті пенсіонери, яким пенсії обчисленні з урахуванням страхового стажу — у жінки 30 років, у чоловіка − 35, ї встановлено мінімальний гарантований розмір пенсії, це не менше 2 100 гривень", — зазначила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні