У небі над Луцьком літатимуть літаки

1
-5
У небі над Луцьком літатимуть літаки
Пілоти Севастопольської Бригади Тактичної Авіації імені Олександра Покришкіна, що дислокуються в обласному центрі Волині, продовжують нарощувати інтенсивність бойової підготовки.

Про це пише газета Волинь з посиланням на пресслужбу повітряного командування «Захід».

Відбулася чергова льотна зміна. Кожна льотна зміна - це не лише удосконалення бойової майстерності пілотів, а й підвищення фахового рівня інженерно-технічного складу, групи керівництва польотів та підрозділів наземного забезпечення. Професіоналізм особового складу, який залучається до польотів вражає.

Під час льотної зміни екіпажі літаків відпрацювали низку завдань, серед яких, виконання фігур вищого пілотажу, польоти парою, підготовка льотного складу на класність тощо.

– Виконання завдань відбулося чітко за графіком. Наразі ж готуємося до наступної льотної зміни, – розповів командир бригади полковник Віктор Меретін.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задовбали вже ці літуни своїм шумом! Ідіть і над лісами і болотами глухого полісся літайте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні