Студенти найбільшого вишу Волині проходять практику у Словаччині. ФОТО

0
0
Студенти найбільшого вишу Волині проходять практику у Словаччині. ФОТО
Студенти медико-біологічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проходять практику у Соваччині.

Про це йдеться на сайті вишу.

Поєднання теоретичних знань і європейської практики - особливо цінне, тому студенти вже традиційно проходять практику на базі одного з кращих європейських розсадників декоративних рослин Словацької республіки «Ekofit».

Під час практики студенти ознайомлюються з новинками декоративних рослин, сучасними технологіями та різними методами їх вирощування та засобами догляду; опановують механізовані способи висаджування різних видів рослин; навчаються обрізці та формуванню деревних видів, тим самим зміцнюючи свої знання з топіарного мистецтва й озеленення; засвоюють основи агротехніки й агрономії, удобрення та боротьби з бур’янами на розсаднику, а також проходять фактично весь цикл із догляду та створення зелених насаджень (полив, притінення, підв’язування, укриття від ранніх весняних заморозків і викопка). У вільний час студенти відвідують визначні туристичні місця та ознайомлюються зі словацькою кухнею та звичаями.

Така співпраця дає змогу здобути сучасний практичний досвід із вирощування якісного садивного матеріалу та сприяє вивченню екологічних і біологічних особливостей декоративних зелених насаджень.

За словами студентів, це надзвичайний досвід, який вони зможуть використати в подальшому на практиці. І дуже імпонує, що факультет створює умови для розвитку студента не лише на навчально-теоретичному рівні, а й забезпечує здобуття якісних виробничих навичок, що дають неоціненний досвід міжнародного рівня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні