Що відомо про посадовицю ГУНП, яку спіймали на хабарі

0
4
Що відомо про посадовицю ГУНП, яку спіймали на хабарі
Поліцейська, спіймана на хабарях, працює у відділі з режиму секретності та технічного захисту інформації Головного управління Національної поліції у Волинській області. Жінка не має власної нерухомості чи авто. Її річний дохід, однак, сягає понад 270 тисяч гривень.

Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 27 квітня стало відомо, що заступницю керівника одного з відділів Головного управління Національної поліції у Волинській області викрили на хабарях.

Жінка за грошову винагороду обіцяла зацікавленим особам вирішити питання щодо закриття кримінального провадження, його перекваліфікації, повернення вилученого або арештованого майна.

Її затримали після одержання чергової частини хабаря в розмірі 700 доларів США. Раніше оперативники задокументували отримання зловмисницею першої частини хабаря в розмірі 500 доларів. Загалом вона вимагала 1500 доларів за повернення вилученого в ході кримінального провадження автомобіля.

Поліцейській повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні