--> Як приготувати домашній лимонад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як приготувати домашній лимонад

0
5
Як приготувати домашній лимонад
Магазинні соки, сильногазовані напої, лимонади – не найкращий варіант утамувати спрагу. Однак є альтернатива – домашній лимонад. Напій, у якому нема барвників, консервантів, підсилювачів смаку, ароматизаторів тощо, з яких повністю складаються напої промислового виробництва.

Лимонад із корицею

2-3 лимони, 1 л води, 150-200 г цукру, паличка кориці
Лимони обібрати, розрізати навпіл та вичавити сік. Воду закип’ятити, додати паличку кориці, цедру лимона, цукор і все ретельно перемішати. Охолодити й процідити. За бажанням додати тертий корінь імбиру.


Малиновий

500 мл малинового соку, 500 мл мінеральної води, 1-2 гілочки м’яти, півлимона
Очищений від шкірки, промитий і розрізаний лимон вичавити в склянку. Охолодити малиновий сік, додати до нього мінеральну воду й сік лимона. Перемішати і прикрасити м’ятою.

Яблучний

Яблучний сік – 1 частина, сік смородини – 1 частина, вода проста або газована – 2-3 частини, лимон або лайм – 1 шт., цукор до смаку
Для основи спочатку перемішати яблучний і смородиновий сік, питну воду. За бажанням підсолодити. В охолоджений напій додати нарізаний скибочками лайм.


Апельсиновий
250 мл апельсинового соку, 750 мл газованої води, 1 лимон, 4-5 скибочок апельсина
Обібрати лимон, вичавити з нього сік і додати в посудину з охолодженими апельсиновим соком і мінеральною водою. Розлити в келихи й прикрасити апельсиновими дольками.

Пряний

По 2 гілочки м’яти, тархуну, базиліку, 5 лимонів, 500 мл води
Лимони обібрати й вичавити сік. Трави посікти та додати лимонну цедру. Закип’ятити воду, додати лимонний сік і трави. Коли трави настояться, процідити й розлити в келихи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні