Ексгравець ФК «Волинь» опублікував пост у мережі про завершення кар'єри

0
-1
Ексгравець ФК «Волинь» опублікував пост у мережі про завершення кар'єри
Ексгравець ФК «Волинь», колишній нападник збірної України, Марко Девіч, який раніше заявив, що буде завершувати кар’єру, в мережі попрощався з футболом.

В Instagram Девіч висловив слова подяки своїм близьким, а також тим, з ким співпрацював під час кар’єри, пише "УНІАН".

«Я щасливий і гордий тим, що у мене був шанс займатися тим, що я найбільше люблю. Я хочу подякувати сім’ї, батькам і всім дорогим друзям за нескінченну любов і підтримку, яку вони дарували мені все це час. Хочу висловити слова подяки керівникам, тренерам, гравцям команд і збірної України. І всім тим, з ким я мав честь співпрацювати. Кожен кінець – це новий початок!» – написав Девіч.

36-річний Девіч по ходу своєї кар’єри в Україні виступав за «Волинь», «Металіст» і «Шахтар». Також він пограв за ряд інших клубів, а завершив кар’єру у складі азербайджанського «Сабаха». У складі збірної України форвард родом із Сербії провів 35 матчів, в яких забив 7 голів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні