Вартість проїзду в маршрутках може зрости: які наслідки тривалого простою транспорту

4
-1
Вартість проїзду в маршрутках може зрости: які наслідки тривалого простою транспорту
Вже понад місяць українці живуть без маршруток. За мікроавтобусами вже навіть скучили, якщо вірити соцмережам. А приватні перевізники тим часом взагалі не впевнені у своєму поверненні.

Сергій Волошин водить маршрутку Кропивницьким вже три роки. Розповів 24 каналу, що отримував "мінімалку", проте на життя вистачало. Карантин змінив усе. Тепер з колегами вже місяць у неоплачуваній відпустці.

Утім, місцева влада не в кращому становищі, адже коштів на відшкодування витрат у бюджеті немає. Зараз у Кропивницькому працює лише комунальний транспорт і той за перепустками.

У Львові маршрутки у режимі спецперевезень ще потроху катаються. Утім, перевізники кажуть, з останніх сил.

Фактично, це вже третій тиждень і кожного разу ми не можемо зібрати кошти навіть на паливо. Не говорячи вже про зарплату водіям,
– заявив голова правління АТП-14630 Ігор Самардак.

"Наші ресурси вже вичерпані, автобуси навіть нема за що ремонтувати", – директор підприємства "Успіх-БМ" Юрій Мельник.

Львів робить ставку на комунальний транспорт. Там нині працює тільки половина водіїв, але після карантину обіцяють повноцінне повернення до роботи.

"Зараз місто планує закупити 100 великих нових автобусів і у нас буде дуже велика потреба у нових водіях", – додав начальник Львівського міського управління транспорту Орест Олеськів.

А от чи вийдуть приватні перевізники з карантину у тому ж вигляді – питання складне. При чому стосується це усієї України.

Нам доведеться знов ж таки починати з непопулярних рішень. Це і тарифна політика, її перегляд, і владі, на моє переконання, треба задуматися про компенсацію пільгових перевезень,
– заявив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

Про це кажуть і експерти. Мовляв, ціна проїзду у приватних перевізників може підскочити – захочуть відбити тривалий простій.

Це ж стосується і Києва. Столиця, яку взагалі важко уявити без маршруток, скоріш за все не побачить і половини від їх кількості докарантинного періоду. А от чи витримає комунальний транспорт таке навантаження – невідомо.

Тим часом, коли громадський транспорт повноцінно повернеться на українські дороги – сказати важко. В уряді кажуть, запускати перевізників планують поступово і не раніше другої половини травня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не роздмухуйте ситуацію!!! Навпаки має здешевшати, бо і бензин дешевше став і якщо пасажирів повернути, то треба дешевшим робити! Розумні, наприклад, Ryanair - роблять дешевими квитки у багато разів, щоб поновити роботу і щоб все запрацювало, піднялось у повітря, а тільки наші як ті бариги - лише про наживу думають і ніколи про людей не думають!!!
Відповісти
А що автобус простоявши місяць-другий вже поломиться заржавіє і не заведеться?
Відповісти
ПНХ. Нехай самі і їздять в тих смердючих розсадниках зарази.
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что пчелопродукты очень нужны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/trutneviy-gomogenat/920-poluchenie-i-xranenie-trutnevogo-gomogenata.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/186-pri-perelomax-i-zabolevaniyax-kostej-i.html
http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні